Pagina de Internet a DNA folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței dvs. de navigare pe acest site.  Pentru mai multe detalii puteți naviga aici 
The DNA website uses cookies for enhancing your experience when browsing the website.  For more details, you may find navigate here 

Direcția Națională Anticorupție

MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL

DE PE LÂNGĂ

ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

 
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 367 din 03.08.2018, Curtea de Apel Oradea a hotărât condamnarea inculpatului MIHAI MIHĂIȚĂ DAVID, administrator special la S.C. Automotive S.R.L. Satu Mare, la o pedeapsă de un an și 6 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 zile, în cadrul Primăriei Satu Mare – Serviciul Public sau Serviciului Public de Asistență Socială Satu Mare.
Disjunge latura civilă a cauzei și trimite spre rejudecare la prima instanță acțiunile civile formulate de părțile civile.
Obligă inculpatul la plata sumei de 13.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

DEFINITIVĂ

Inculpatul a fost trimis în judecată de către Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea la data de 11 ianuarie 2013, vezi comunicat nr. 79/VIII/3 din data de 04 februarie 2013.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 04 februarie 2013