Pagina de Internet a DNA folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței dvs. de navigare pe acest site.  Pentru mai multe detalii puteți naviga aici 
The DNA website uses cookies for enhancing your experience when browsing the website.  For more details, you may find navigate here 

Direcția Națională Anticorupție

MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL

DE PE LÂNGĂ

ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

 
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ
Aveți posibilitatea să contribuiți la semnalarea unor fapte de corupție despre care aveți cunoștință și la tragerea la răspundere a persoanelor suspectate de comiterea lor. În acest scop, aveți următoarele modalități de a comunica aspectele despre care aveți cunoștință.
Vă atragem atenția că informațiile transmise în modalitățile descrise mai jos nu au caracterul unei sesizări conform art. 288-290 din Codul de procedură penală și nici al unei petiții conform OG 27/2002, cu modificările și completările ulterioare. Aceste date vor fi folosite de procurori în activitatea de urmărire penală, conform dispozițiilor legale, în măsura în care vor fi considerate utile și concludente.
• Adresă de e-mail anticoruptie@pna.ro
• telefonul anticorupției (004)021.312.73.99, care funcționează permanent.
• formular on-line pentru comunicare de date despre acte de corupție
Nume și prenume*
Adresa*
Număr de telefon
Adresă de e-mail
Descrierea faptei care formează obiectul plângerii
Pentru a opri completarea automată a formularului de către aplicații informatice suntem nevoiți să apelăm la controlul de mai jos. Vă mulțumim pentru înțelegere!
*Câmpurile marcate sunt obligatorii pentru transmiterea mesajului

În conformitate cu dispozițiile art. 2 și 3 din Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestora, Direcția Națională Anticorupție are calitatea de operator de date cu caracter personal înregistrat la Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal al Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.