DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin sentința penală nr. 261/2017 din 29.11.2017, rămasă definitivă prin neapelare la data de 27.12.2017, Tribunalul Vaslui a hotărât următoarele:
Admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași cu inculpata SC AGRONIM SRL și o condamnă pe aceasta la plata unei amenzi în valoare de 16.500 lei pentru săvârșirea infracțiunilor de: participație improprie la săvârșirea infracțiunii de fals intelectual și folosire sau prezentare cu rea-credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, dacă fapta are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene, ambele în formă continuată.
Aplică inculpatei pedeapsa complementară a afișării în extras a hotărârii de condamnare la sediul Primăriei Comunei Lunca Banului, județul Vaslui, pe cheltuiala inculpatei, pentru o perioadă de o lună.
Obligă pe inculpată la plata sumei de 1.500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat.

DEFINITIVĂ

În cauză, procurorii anticorupție au încheiat cu inculpata un acord de recunoaștere a vinovăției care a fost trimis în judecată de către DNA la data de 30 iunie 2017, vezi comunicat nr. 776/VIII/3 din 8 august 2017.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 08 august 2017