DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 1038/A din 28.06.2017, Curtea de Apel București a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpata ULUCU CLAUDIA, administrator al S.C. CLEOPARISALB S.R.L. și S.C. KARINA COMPLEX MARY IMPORT EXPORT 2010 S.R.L la data faptelor, la o pedeapsă de 5 ani închisoare și interzicerea, atât în timpul cât și pe o perioadă de 3 ani de la executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat și de a fi administrator sau asociat al unei societăți comerciale pe teritoriul României, pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, în formă continuată și asociere pentru săvârșirea de infracțiuni.
Condamnă pe inculpatul DUMITRU MIHAI, administrator al S.C. MICHELL DUM COMPLEX IMPORT EXPORT S.R.L, la data faptelor, la o pedeapsă de 4 ani închisoare și interzicerea, atât în timpul cât și pe o perioadă de 3 ani de la executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat și de a fi administrator sau asociat al unei societăți comerciale pe teritoriul României, pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, în formă continuată și asociere pentru săvârșirea de infracțiuni.
Încetează procesul penal pornit împotriva inculpatei PUNCEA NINA-MARCELA pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, în formă continuată și asociere pentru săvârșirea de infracțiuni, ca urmare a decesului acesteia.
Constată că părțile responsabile civilmente S.C. CLEOPARISALB S.R.L., S.C. AGRO COMPLEX ROȘU S.R.L. și S.C. MICHELL DUM COMPLEX IMPORT EXPORT S.R.L. au fost radiate din Registrul Comerțului.
Desființează facturile fictive emise de inculpata Ulucu Claudia, în calitate de administrator al S.C. CLEOPARISALB S.R.L.
Obligă inculpata ULUCU C. CLAUDIA, în solidar cu partea responsabilă civilmente S.C. KARINA COMPLEX MARY IMPORT EXPORT 2010 S.R.L., prin administrator judiciar, să plătească părții civile A.N.A.F. – D.G.F.P. București în reprezentarea A.J.F.P. Ilfov suma de 901,942.05 lei, la care se adaugă și accesoriile calculate, ulterior perioadei 22.07.2010 – 17.09.2010 până la plata achitării integrale a debitului.
Obligă inculpata ULUCU CLAUDIA să plătească părții civile A.N.A.F.- D.G.F.P. București în reprezentarea A.J.F.P. Ilfov suma de 1,639,389.86 lei, la care se adaugă și accesoriile calculate, ulterior perioadei 22.07.2010 – 17.09.2010 până la plata achitării integrale a debitului.
Obligă inculpatul DUMITRU MIHAI să plătească părții civile A.N.A.F.- D.G.F.P. București în reprezentarea A.J.F.P. Ilfov suma de 721,444.03 lei, la care se adaugă și accesoriile calculate, ulterior perioadei 22.07.2010 – 17.09.2010 până la plata achitării integrale a debitului.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către Direcția Națională Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție la data de 17 iulie 2013, vezi comunicat 717/VIII/3 din 05 august 2013.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 05 august 2013