DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 711 din 06.06.2017, Curtea de Apel Timișoara a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpatul BULUGEAN MARIUS, comisar în cadrul Secției Timiș a Gărzii Financiare, la data faptei, la o pedeapsă de 4 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 6 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență în formă continuată.
Condamnă pe inculpatul ȘIONEI DORIN, administrator al unei societăți comerciale la data faptei, la o pedeapsă de 4 ani și 6 luni închisoare și interzicerea, atât în timpul cât și pe o perioadă de 3 ani după executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat și de a exercita funcția de administrator al unei societăți comerciale, pentru săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență în formă continuată.

Confiscă de la inculpatul Bulugean Marius suma de 1.300 euro, bani ce fac obiectul infracțiunii de trafic de influență.
Obligă pe fiecare din cei doi inculpați, la plata către stat a câte unei sume de 7.100 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Timișoara la data de 18 mai 2016, vezi comunicat 826/VIII/3 din 15 iunie 2016.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 15 iunie 2016