DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 364 din 20.04.2017, Curtea de Apel Pitești a hotărât condamnarea inculpatului RAEDSCHELDERS VITAL MATHIEU ODILE M.J., cetățean belgian, asociat la S.C. VITAL AVI NATURAL S.R.L., la data faptelor, la o pedeapsă de un an și 4 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 4 ani și interzicerea, pe o perioadă de un an de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 100 de zile, în cadrul Primăriei Câmpulung sau Consiliului Local Câmpulung.
Obligă inculpatul la plata sumei de 2.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.
Dispune restabilirea situației anterioare, respectiv desființarea înscrisurilor întocmite în fals.

DEFINITIVĂ

Inculpatul a fost trimis în judecată de către Direcția Națională Anticorupție – Secția de Combatere a Corupției la data de 14 noiembrie 2013, vezi comunicat 1115/VIII/3 din 04 decembrie 2013.


BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 04 decembrie 2013