DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală 333/16.03.2016, Curtea de Apel Timișoara a hotărât următoarele:

Condamnă pe inculpatul ISKANDARANI ZAHER, la o pedeapsă de 8 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de: tentativă la înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Condamnă pe inculpata TOADER CARMEN MIHAELA, la o pedeapsă de 10 luni și 80 zile închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la tentativă de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Condamnă pe inculpații JAMIL FADI, NĂRĂMZOIU RADU BOGDAN și SARAH RIYAD, la o pedeapsă de 10 luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă la înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Condamnă pe inculpata GĂMAN STOIANA, la o pedeapsă de 1 an și 80 zile închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la tentativă de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Condamnă pe inculpatul TRIFA LIVIU IONEL, lichidator judiciar la data faptei, la o pedeapsă de 8 luni închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la tentativă de înșelăciune.

Condamnă pe inculpata GHEORGHIAN DANA CLAUDIA, la o pedeapsă de 8 luni și 80 zile închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de complicitate la tentativă de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Obligă toți inculpații, cu excepția lui Iskandarani Zaher, ca pe durata termenului de supraveghere, să presteze o muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul Primăriei Timișoara sau Atelierului de Muncă în Folosul Comunității Timișoara pe o perioadă de 60 de zile.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către DNA la data de 23 mai 2014, vezi comunicat nr. 684/VIII/3 din 29 mai 2014.


BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 29 mai 2014