DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală 391/A/04.03.2016, Curtea de Apel București – Secția a II-a penală a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpatul PÂRVU VIȘA MIHAI, la o pedeapsă de 4 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de supraveghere de 7 ani și interzicerea pe o perioadă de 5 ani, după executarea sau considerarea ca executată a pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat și de a exercita o profesie de natura aceleia de care s-a folosit pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la evaziune fiscală, în formă continuată.
Față de inculpatul Brătan Toma, instanța a dispus încetarea procesului penal.
Obligă inculpatul Pârvu Vișa Mihai la plata în solidar cu partea responsabilă civilmente SC „T. E.” SRL, către partea civilă ANAF - AFP Teleorman a sumei de 5.082.654 lei precum și a obligațiilor fiscale accesorii acestei sume calculate de la data producerii prejudiciului și pană la achitarea integrală a debitului principal, cu titlu de despăgubiri civile.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către DNA la data de 08 martie 2013, vezi comunicat nr. 289/VIII/3 din 04 aprilie 2013.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 04 aprilie 2013