DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 403 din 04.11.2015, Înalta Curte de Casație și Justiție a hotărât condamnarea inculpatului MARCHIȘ IOAN, reprezentant legal al S.C. Com Adrianca SRL Satu Mare și avocat în cadrul Baroului Sălaj, la data faptelor, la o pedeapsă de un an și 6 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de folosire sau prezentare de documente și declarații false care au avut ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri europene și înșelăciune.

Obligă inculpatul Marchiș Ioan, în solidar cu partea responsabilă civilmente SC Com Adrianca SRL Satu Mare, la plata sumei de 47.287,54 lei cu titlul de despăgubiri și a majorărilor de întârziere calculate până la data achitării integrale a debitului în favoarea părții civile Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale – A.P.D.R.P.
Dispune anularea facturilor emise.

DEFINITIVĂ

Inculpatul a fost trimis în judecată de către Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Oradea la data de 22 iunie 2011, vezi comunicat 455/VIII/3 din 04 iulie 2011.


BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 04 iulie 2011