DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală 1437/A/28.10.2015, Curtea de Apel București - Secția II penală a hotărât următoarele:

Admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție - Secția de combatere a infracțiunilor asimilate infracțiunilor de corupție cu inculpatul CRISTESCU CĂTĂLIN și îl condamnă pe aceasta la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență, în formă continuată.

Confiscă de la inculpatul Cristescu Cătălin suma de 20.000 euro, sumă de care a beneficiat inculpatul urmare săvârșirii infracțiunii.
Obligă inculpatul la plata sumei de 10 000 lei, reprezentând cheltuielile judiciare.
Obligă inculpatul Cristescu Cătălin la prestarea unei munci neremunerate în folosul comunității, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, în cadrul A.D.P. Sector 1 ori A.D.P. Sector 2 București, afară de cazul în care, din cauza stării de sănătate, nu poate presta această muncă.

DEFINITIVĂ

În cauză, procurorii anticorupție au încheiat cu inculpatul un acord de recunoaștere a vinovăției care a fost trimis în judecată de către DNA la data de 19 iunie 2014, vezi comunicat nr. 1092/VIII/3 din  23 iulie 2014.


BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 23 iulie 2014