DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 1 din 03.02.2015, Curtea de Apel Constanța a hotărât condamnarea inculpatei MĂNĂILESCU EUGENIA DOINA, asociat și administrator al S.C. Bastion Grup S.R.L., la data săvârșirii faptelor, la o pedeapsă de 5 ani închisoare și interzicerea atât pe perioada executării pedepsei cât și pe o perioadă de 3 ani, după executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat și de a administra o societate comercială, pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Obligă inculpata la plata sumei de 6.525.655,75 lei reprezentând impozit pe profit și TVA și la plata obligațiilor accesorii (dobânzi și penalități de întârziere) până la data achitării integrale a sumei către Statul Român prin Agenția Națională de Administrare Fiscală - Direcția Regională a Finanțelor Publice Galați.

DEFINITIVĂ

Inculpata a fost trimisă în judecată de către Direcția Națională Anticorupție la data de 06 mai 2014, vezi comunicat 976/VIII/3, din 8 iulie 2014.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 08 iulie 2014