DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală 04 din 13.02.2015, Curtea de Apel Constanța a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpatul DULGHERU CRISTINEL la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea condiționată a executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 4 ani și interzicerea pe o perioadă de 1 an după executarea pedepsei principale a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice și de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat pentru săvârșirea infracțiunilor de: folosirea sau prezentarea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete care are ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităților Europene sau din bugetele administrate de acestea ori în numele lor, înșelăciune, participație improprie la infracțiunea de fals intelectual, în formă continuată.
Obligă pe inculpatul Dulgheru Cristinel în solidar cu inculpata Hagiu Violeta să plătească părții civile Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură - Centrul Județean Tulcea, suma de 52.116,84 lei, aferentă cererii de sprijin nr.12.321/2011.

DEFINITIVĂ

Inculpatul a fost trimis în judecată de către DNA la data 10 iunie 2013, vezi comunicat nr. 635/VIII/3 din 4 iulie 2013.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 04 iulie 2013