DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ
 România - Direcția Națională Anticorupție - Comunicat de presă - hotărâri definitive de condamnare

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 217 din 30.04.2014, Curtea de Apel Oradea a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpata C. G., fost manager logistică în cadrul unei societăți comerciale, la o pedeapsă de 3 ani închisoare și interzicerea, atât pe perioada executării pedepsei cât și pe o perioadă de 1 an după executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat și de a ocupa funcția, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfășura activitatea, de care s-a folosit pentru săvârșirea infracțiunilor concurente de: 2 infracțiuni de luare de mită și 2 infracțiuni de spălare de bani, toate în formă continuată.

Condamnă pe inculpata 1[...], la o pedeapsă de 3 ani închisoare, cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 5 ani pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la spălare de bani.

Obligă inculpata C. G. să restituie denunțătoarei C. D. F. echivalentul în lei a sumei de 19.750 euro la cursul oficial al zilei în care se efectuează plata, precum și a sumelor de 48.893 lei respectiv 2.990 lei.
Dispune confiscarea în favoarea statului de la inculpata C. G. a echivalentului în lei a sumei de 13.400 euro la cursul oficial al zilei în care se efectuează plata.

DEFINITIVĂ

Inculpatele au fost trimise în judecată de către DNA la data de 05 martie 2012, vezi comunicatul nr. 137/VIII/3 din 12 martie 2012.

1 A intervenit reabilitarea.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE



Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 12 martie 2012