Pagina de Internet a DNA folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței dvs. de navigare pe acest site.  Pentru mai multe detalii puteți naviga aici 
The DNA website uses cookies for enhancing your experience when browsing the website.  For more details, you may find navigate here 

Direcția Națională Anticorupție

MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL

DE PE LÂNGĂ

ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

 
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 62/28.02.2014, Curtea de Apel Oradea a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpatul BERENDI GHEORGHE, fost consilier local în Consiliul Local Batarci, jud. Satu Mare, la o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 5 ani și interzicerea, pe o perioadă de 1 an, a drepturilor de: a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice și de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pentru săvârşirea infracțiunilor concurente de: dare de mită(2 acte materiale) și complicitate la contrabandă calificată.
Dispune confiscarea cantităţii de 100.490 pachete de ţigări, ridicate în cursul urmăririi penale.

DEFINITIVĂ

Inculpatul a fost trimis în judecată de către DNA la data de 09 martie 2012, vezi comunicat nr. 221/VIII/3 din 5 aprilie 2012.


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICEText neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 05 aprilie 2012