DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 243/18.12.2013, Curtea de Apel Timișoara a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpatul DRĂGAN BOGDĂNEL ION, administrator al unei societăți comerciale, la o pedeapsă de 7 ani închisoare şi interzicerea atât pe perioada executării pedepsei cât și pe o perioadă de 10 ani, după executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funții elective, de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat și de a ocupa o funcție sau de a exercita o profesie ori de a desfășura o activitate, de natura aceleia de care s-a folosit pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală, în formă continuată.

Condamnă pe inculpata KISS ELISABETA, administrator al unei societăți comerciale, la o pedeapsă de 4 ani închisoare, cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 6 ani şi interzicerea pe o perioadă de 5 ani, după executarea pedepsei principale a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funții elective, de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat și de a ocupa o funcție sau de a exercita o profesie ori de a desfășura o activitate, de natura aceleia de care s-a folosit pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Facem precizarea că cei doi inculpați au fost condamnați, ținându-se seama de prev. art. 320/1 din C.P.P., privind judecata în cazul recunoaşterii vinovăţiei.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către DNA la data de 09 februarie 2012, vezi comunicat nr. 85/VIII/3 din 20 februarie 2012.


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE



Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 20 februarie 2012