increase font sizedecrease font size | | 

Direcția Națională Anticorupție

MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL

DE PE LÂNGĂ

ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

 
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr.55 din 6.02.2014, Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a II-a penală a hotărât următoarele:

Condamnă pe inculpatul NAIL AL SABZACHI, administrator și asociat unic al unei societăți comerciale, la o pedeapsă de 5 ani închisoare şi interzicerea pe perioada executării pedepsei și pe o perioadă de 5 ani, după executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat și de a ocupa funcţia, de a exercita profesia sau meseria ori de a desfăşura activitatea de care s-a folosit pentru săvârşirea infracţiunii de înșelăciune.

Obligă inculpatul, în solidar cu partea responsabilă civilmente SC MAXFRUIT SRL la plata sumei de 1.294.499,62 euro, echivalent în lei la cursul BNR de la data efectuării plăţii, cu titlu de daune materiale, în favoarea părţii civile.
Obligă inculpatul, în solidar cu partea responsabilă civilmente SC MAXFRUIT SRL, la plata sumei de 15.000 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

DEFINITIVĂ

Inculpatul a fost trimis în judecată de către DNA la data de 24 ianuarie 2013, vezi comunicat nr. 79/VIII/3 din 04 februarie 2013.

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE



Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 04 februarie 2013