DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 2316 din 16.12.2013, Curtea de Apel București – Secția I penală a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpata OLARU CAMELIA, administrator a unei societăți comerciale, la pedeapsa închisorii de 2 ani și 4 luni, cu suspendarea condiționată a executării pedepsei, pe durata unui termen de încercare de 5 ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor concurente de: tentativă la infracțiunea de prezentare de documente inexacte care au ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităților Europene și tentativă la înșelăciune.

Condamnă pe inculpatul APĂTEANU EUGEN, administrator al unei societăți comerciale, la pedeapsa închisorii de 2 ani, cu suspendarea condiționată a executării pedepsei, pe durata unui termen de încercare de 5 ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor concurente de: complicitate la tentativă la infracțiunea de prezentare de documente inexacte care au ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul general al Comunităților Europene și tentativă la înșelăciune.

Obligă pe fiecare inculpat la plata cheltuielilor judiciare avansate de către stat în valoare de 2.000 lei.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către DNA la data de 22.12.2011, vezi comunicatul nr. 1/VIII/3 din 03 ianuarie 2012.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE



Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 03 ianuarie 2012