DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 51 din 6 martie 2013, rămasă definitivă la data de 18 martie 2013, Curtea de Apel Bucureşti a hotărât următoarele:

Condamnarea inculpatei CURT TANŢA, administrator la SC TONI CONSTRUCT S.R.L., la pedeapsa de 3 ani închisoare cu suspendare condiţionată, pe un termen de încercare de 5 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, în formă continuată.

Obligă inculpata, în solidar cu partea responsabilă civilmente SC ”Productil Eximp Kammo” SRL, să plătească părţii civile Agenţia Naţională de Administrare Fiscală suma de 4.250.679 lei reprezentând prejudiciul cauzat bugetului consolidat de stat, actualizată la momentul achitării efective.

Obligă inculpata, în solidar cu partea responsabilă civilmente, la plata sumei de 5.200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

DEFINITIVĂ

Inculpata a fost trimisă în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Bucureşti la data de 15 noiembrie 2011 (comunicatul nr. 791/VIII/3 din data de 6 decembrie 2011).


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE



Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 06 decembrie 2011