Pagina de Internet a DNA folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței dvs. de navigare pe acest site.  Pentru mai multe detalii puteți naviga aici 
The DNA website uses cookies for enhancing your experience when browsing the website.  For more details, you may find navigate here 

Direcția Națională Anticorupție

MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL

DE PE LÂNGĂ

ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

 
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 4.073 din 11 decembrie 2012, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a menţinut decizia Curţii de Apel Suceava care a hotărât următoarele:

Condamnarea inculpatului MIC VASILE, fost lucrător vamal în cadrul Biroului Vamal Petea, la pedeapsa de 5 luni închisoare cu suspendare condiţionată, pe un termen de încercare de 2 ani şi 5 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de instigare la infracţiunea de dare de mită şi dare de mită.

Condamnarea inculpatului CEUCA GAVRILĂ, agent de poliţie de frontieră în cadrul Punctului de Frontieră Petea, jud. Satu Mare, la pedeapsa de 10 luni închisoare cu suspendare condiţionată, pe un termen de încercare de 2 ani şi 10 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită.
Confiscă de la inculpatul Ceucă Gavrilă suma de 120 euro sau echivalentul în lei la cursul oficial stabilit de BNR la data efectuării plăţii.
Obligă inculpaţii la plata a câte 400 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ

Inculpaţii au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea de 20 martie 2008 (comunicatul nr. 63/VIII/3 din 1 aprilie 2008).


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICEText neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 01 aprilie 2008