DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 640 din 24 mai 2012, Curtea de Apel Iași a menținut sentința Judecătoriei Vaslui care a hotărât următoarele:

Condamnarea inculpatului BUTNARU VASILE, director al S.C. Hidrotehnica S.A. Vaslui, la pedeapsa de 6 luni închisoare cu suspendare condiționată, pe un termen de încercare de 2 ani și 6 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de fals intelectual.

Condamnarea inculpaților HRIȚULEAC SILVIA, director tehnic la S.C. Hidrotehnica S.A. Vaslui și CIUCĂ TEOFIL, diriginte de șantier și reprezentant al S.C. COMPLEX CONSTRUCT S.R.L. Vaslui, la pedepse de câte 3 luni închisoare cu suspendare condiționată, pe un termen de încercare de 2 ani și 3 luni, pentru săvârșirea infracțiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Constată că prejudiciul cauzat a fost recuperat.
Respinge ca neîntemeiată acțiunea civilă promovată de partea civilă Consiliul Local Găgești.
Obligă pe inculpații Butnaru Vasile, Hrițuleac Silvia și Ciucă Teofil să achite, fiecare, câte 1.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași la data de la data de 26 martie 2007 (comunicatul nr. 67/VIII/3 din data de 27 martie 2007).

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 27 martie 2007