DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 447 din 28 martie 2012, Curtea de Apel Ploiești a menținut decizia Tribunalului Prahova care a hotărât următoarele:

Condamnarea inculpatei GEORGESCU CLAUDIA – LILIANA, administrator al S.C. EURO BUILDING S.R.L. Pucioasa, la pedeapsa de 3 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere, pe un termen de încercare de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de folosire și prezentare de documente false și inexacte având ca rezultat obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Comunităților Europene, fals în înscrisuri sub semnătură privată și înșelăciune.
Obligă pe inculpată la plata sumei de 6140,54 euro - echivalentul în lei la data plății efective, reprezentând prejudiciul cauzat Bugetului Fondurilor Comunității Europene către partea civilă Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului.
Obligă inculpata la 100 lei cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ

Inculpata a fost trimisă în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești la data de 2 aprilie 2008 (comunicatul nr. 71/VIII/3 din data de 9 aprilie 2008).

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 09 aprilie 2008