DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ
 România - Direcţia Naţională Anticorupţie - Comunicat de presă - hotărâri definitive de condamnare

COMUNICAT

Prin decizia penală nr. 46 din 15 septembrie 2011, definitivă la data de 30 septembrie 2011, Curtea de Apel Oradea a menţinut sentinţa Tribunalului Bihor care a hotărât următoarele:

Condamnarea inculpatului LELEA RĂZVAN la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare în regim de detenţie pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă, în formă continuată. De asemenea, instanţa a interzis inculpatului, pe perioada executării pedepsei, următoarele drepturi: dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice şi dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat.

Dispune restituirea către martorii denunţători a sumei totale de 47.400 lei şi echivalentul în lei al sumei de 9.000 de euro.

DEFINITIVĂ

Inculpatul a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Oradea la data de 27 iulie 2011.

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICEText neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 04 august 2011