DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT

Prin decizia penală nr. 1534 din 15 aprilie 2011, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Penală a menţinut sentinţa Tribunalului Bihor care a hotărât următoarele:

Condamnarea inculpatului DUMITRAŞ BOGDAN MIRCEA la pedeapsa de 3 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere pe un termen de încercare de 5 ani pentru săvârşirea a două infracţiuni de trafic de influenţă şi a două infracţiuni de instigarea la fals material în înscrisuri oficiale.
Condamnarea inculpatului NOJE COSMIN IOAN la pedeapsa de un an închisoare cu suspendare condiţionată pe un termen de încercare de 3 ani pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la fals material în înscrisuri oficiale.
Condamnarea inculpatului SEBEŞ CĂTĂLIN GEORGE la pedeapsa de un an închisoare cu suspendare condiţionată pe un termen de încercare de 3 ani pentru săvârşirea a două infracţiuni de fals material în înscrisuri oficiale.
Obligă pe inculpatul Dumitraş Bogdan Mircea să restituie denunţătoarei suma de 300 Euro.
Dispune confiscarea în folosul statului, de la inculpatul Sebeş Cătălin George, a sumei de 100 Euro.
Obligă pe inculpaţii Dumitraş Bogdan Mircea, Noje Cosmin şi Sebeş Cătălin George să plătească statului suma de câte 800 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare.

DEFINITIVĂ

Inculpaţii au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Oradea la data de 28 ianuarie 2004 (comunicat nr. 15 din 2 februarie 2004).

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 02 februarie 2004