Pagina de Internet a DNA folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței dvs. de navigare pe acest site.  Pentru mai multe detalii puteți naviga aici 
The DNA website uses cookies for enhancing your experience when browsing the website.  For more details, you may find navigate here 

Direcția Națională Anticorupție

MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL

DE PE LÂNGĂ

ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

 
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT

Prin decizia penală nr. 210 din 24 ianuarie 2011, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a menţinut sentinţa Tribunalului Maramureş care a hotărât următoarele:

Condamnarea inculpatelor SĂLĂJAN IULIANA MARIANA, DRAGOŞ OLINA RAMONA BIANCA şi ŢUNAŞ LOREDANA AURELIA, funcţionari în cadrul Inspectoratului Regional pentru Protecţia Consumatorilor Satu Mare, la pedeapsa de câte un an închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei pe un termen de încercare de trei ani, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.
Obligă inculpatele la câte 2000 lei cheltuieli judiciare statului.

DEFINITIVĂ

Inculpatele a fost trimise în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj la data de 21 martie 2008 (comunicat nr. 63/VIII/3 din data de 1 aprilie 2008).

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 01 aprilie 2008