DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ


COMUNICAT


Prin sentința penală nr. 58/2021 din 27 mai 2021, rămasă definitivă prin neapelare la data de 23.06.2021, Tribunalul Brăila a hotărât următoarele:
Admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție cu inculpata Asociația „P.D.C.” Brăila și o condamnă pe aceasta la plata unei amenzi penale de 12.000 lei și afișarea la sediul reprezentantului legal al inculpatei precum și la sediul Primăriei Mun. Brăila, pe o durată de 3 luni după rămânerea definitivă a prezentei hotărâri de condamnare, a câte unui extras de pe dispozitivul prezentei hotărâri (după anonimizarea identității celorlalte persoane, cu excepția inculpatei), pentru săvârșirea a două infracțiuni de schimbare, fără respectarea prevederilor legale, a destinației fondurilor europene.

DEFINITIVĂ

În cauză, procurorii anticorupție au încheiat cu inculpata un acord de recunoaștere a vinovăției care a fost trimis în judecată de către DNA la data de 23 aprilie 2021, vezi comunicat 278/VIII/3 din 07 aprilie 2021 (comunicat nr. 4).

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 07 aprilie 2021