DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ
19 septembrie 2008
Nr. 229/VIII/3

COMUNICAT

La data de 18 septembrie 2008 procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti au solicitat Curţii de Apel Piteşti arestarea preventivă a inculpaţilor:

-GHIŢĂ MARIUS GABRIEL, ofiţer de poliţie judiciară în cadrul I.P.J. Argeş, cu grad de subcomisar, în sarcina căruia s-au reţinut patru infracţiuni de trafic de influenţă, o infracţiune de abuz în serviciu, în vederea obţinerii unui avantaj patrimonial, o infracţiune de luare de mită şi o infracţiune de fals intelectual în legătură directă cu infracţiunea de trafic de influenţă şi
-TĂNASE SABIN GHEORGHE, agent de poliţie în cadrul I.P.J. Argeş, în sarcina căruia s-au reţinut cinci infracţiuni de trafic de influenţă, o infracţiune de luare de mită şi o infracţiune de abuz în serviciu în vederea obţinerii unui avantaj patrimonial.
Cererea de arestare a fost înaintată odată cu rechizitoriul prin care s-a dispus trimiterea în judecată a celor doi inculpaţi.
La aceeaşi dată Curtea de Apel Piteşti a dispus arestarea preventivă a inculpatului Tănase Sabin Gheorghe pe termen de 30 de zile, urmând ca ulterior să se pronunţe şi cu privire la inculpatul Ghiţă Marius Gabriel.
La data de 18 septembrie 2008 cei doi inculpaţi au fost trimişi în judecată de procurorii din cadrul Serviciului Teritorial Piteşti al D.N.A., dosarul fiind mediatizat prin comunicatul nr. 225/VIII/3, afişat pe site-ul www.pna.ro.

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE


Alte legături de la această informație

hotărâri definitive din 21 iunie 2010