Pagina de Internet a DNA folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței dvs. de navigare pe acest site.  Pentru mai multe detalii puteți naviga aici 
The DNA website uses cookies for enhancing your experience when browsing the website.  For more details, you may find navigate here 

Direcția Națională Anticorupție

MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL

DE PE LÂNGĂ

ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

 
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ


COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 979/2019 din 28.06.2019, Curtea de Apel București a hotărât următoarele:

Condamnă pe inculpata LIN XIUMEI, la data faptei administrator a unei societăți comerciale, la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 2 ani de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare, a drepturilor: de a fi aleasă în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat și de a ocupa o funcție de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpata va desfășura o activitate neremunerată în folosul comunității în cadrul Societății Medicale Sf. Cuvioasă Paraschiva sau în cadrul Direcția de Asistență Educațională, pe o perioadă de 60 zile lucrătoare.
Stabilește în sarcina inculpaților DAMIAN ROBERTO-IULIAN și COSTEA MARIAN, la data faptelor agenți de poliție judiciară în cadrul I.P.J. Ilfov – Poliția orașului Voluntari, pedeapsa de 1 an închisoare cu amânarea aplicării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire.
Față de inculpatul Ivănescu Ciprian-Alexandru instanța de judecată a dispus achitarea.
Obligă pe fiecare dintre inculpați la plata sumei de 1.700 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.
Confiscă de la inculpatul Costea Marian suma de 400 lei.
Confiscă de la inculpatul Damian Roberto Iulian suma de 300 lei.
Confiscă de la inculpatul Ivănescu Ciprian Alexandru suma de 300 lei.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către Direcția Națională Anticorupție la data de 28 septembrie 2017, vezi comunicat 1044/VIII/3 din 8 noiembrie 2017.
BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 08 noiembrie 2017