DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 730 din 07.06.2018, Curtea de Apel Cluj a hotărât condamnarea inculpaților POP VASILE și POP MIHAI VASILE, la data faptelor administratori ai SC Mozigres Construct SRL Baia Mare, la câte o pedeapsă de un an și 4 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și 4 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită în formă continuată.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul Pop Mihai Vasile va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 70 zile, în cadrul Primăriei Baia Mare - Serviciul Public Ambient Urban sau la Inspectoratul Şcolar Judeţean Maramureş.
Dispune confiscarea de la fiecare inculpat a sumei de câte 15.000 lei.
Obligă pe inculpaţii Pop Vasile și Pop Mihai Vasile, la plata câte unei sume de 1.100 lei fiecare, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către Direcţia Naţională Anticorupţie – Serviciul Teritorial Cluj la data de 08 mai 2017, vezi comunicat nr. 476/VIII/3 din data de 12 mai 2017.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 12 mai 2017