Pagina de Internet a DNA folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței dvs. de navigare pe acest site.  Pentru mai multe detalii puteți naviga aici 
The DNA website uses cookies for enhancing your experience when browsing the website.  For more details, you may find navigate here 

Direcția Națională Anticorupție

MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL

DE PE LÂNGĂ

ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

 
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

Videoconferință a procurorului șef al DNA cu experți ai Băncii Mondiale - regiunea America Latină - CaraibeDoamna Laura Codruța Kövesi, procuror șef al Direcției Naționale Anticorupție, a participat la o videoconferință a experților în anticorupție și reforma sectorului public din regiunea America Latină – Caraibe din cadrul Băncii Mondiale, eveniment organizat de această instituție, miercuri 5 aprilie 2017, la Washington.

Evenimentul este un exercițiu de schimb de bune practici la care participă personalul Băncii Mondiale din regiunea respectivă precum și experți implicați în programele anticorupție din alte regiuni ale lumii.

De la București, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție a făcut o prezentare a rezultatelor obținute de România în eforturile de combatere a corupției, a provocărilor rămase și a experienței procurorilor din cadrul DNA. De asemenea, a răspuns unor întrebări adresate de participanții la acest eveniment.

Evenimentul a fost organizat de Banca Mondială, având în vedere că experiența României în domeniul anticorupției este considerată utilă pentru multe țări din America Latină.