DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin sentința penală nr. 2502 din 27.10.2016, definitivă prin neapelare la data de 15.11.2016, Tribunalul București admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Secția de combatere a corupției cu inculpatul NEAGU ION și îl condamnă pe acesta la o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 3 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, în cadrul Agenției Municipale pentru Ocuparea Forței de Muncă București sau în cadrul Agenției Naționale Antidrog - Centrul de Asistență Integrată a Adicțiilor Pericle.
Dispune confiscarea de la inculpat a sumei de 1.000 lei consemnată la bancă pe numele inculpatului la dispoziția Direcției Naționale Anticorupție.

DEFINITIVĂ

Acordul de recunoaștere a vinovăției și dosarul aferent au fost trimise în instanță de către Direcția Națională Anticorupție - Secția de combatere a corupției la data de 21 septembrie 2016, vezi comunicat 1264/VIII/3 din 10 octombrie 2016.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 10 octombrie 2016