DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 1690 din 10.12.2015, Curtea de Apel București a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpatul DINU CIPRIAN GABRIEL, la o pedeapsă de 3 ani închisoare și interzicerea, atât în timpul cât și pe o perioadă de 2 ani după executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice și de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la trafic de influență.

Condamnă pe inculpatul NICULAE COSTEL, la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 4 ani pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la trafic de influență.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul Niculae Costel va presta o muncă neremunerată în folosul comunității, pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare, la Administrația Domeniului Public din cadrul comunei Cernica, sat Cernica, Județul Ilfov.
Obligă fiecare inculpat la plata a câte 500 lei cu titlul de cheltuieli judiciare către stat.
Dispune confiscarea de la inculpatul Dinu Ciprian Gabriel a două telefoane mobile și 4 cartele SIM.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către Direcția Națională Anticorupție – Secția de combatere a infracțiunilor de corupție la data de 04 mai 2015, vezi comunicat 1044/VIII/3 din 11 iunie 2015.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 11 iunie 2015