DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ


COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 199 din 10.02.2015, Curtea de Apel București a hotărât următoarele:
1. Condamnă pe inculpatul N.T.B., reprezentant al unei societăți comerciale, la data săvârșirii faptelor, la o pedeapsă de 2 ani și 6 luni închisoare și interzicerea, pe o perioadă de 3 ani, după executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunii de cumpărare de influență.
2. Condamnă pe inculpatul TĂMĂȘANU EUGEN la o pedeapsă de 2 ani și 6 luni închisoare și interzicerea pe o perioadă de 3 ani, după executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice și de a ocupa o funcție care implică exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la cumpărare de influență.
3. Condamnă pe inculpata TROCAN NICOLETA AMARA, funcționar în cadrul Primăriei Sectorului 1 București, la data săvârșirii faptelor, la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 4 ani, ce constituie termen de încercare și interzicerea pe o perioadă de 2 ani, după executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice și de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat, pentru săvârșirea infracțiunii de complicitate la trafic de influență.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiți în judecată de către Direcția Națională Anticorupție la data de 01 iulie 2013, vezi comunicat 631/VIII/3, din 03 iulie 2013.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 03 iulie 2013