DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin sentința penală 16 din 12.01.2015, Tribunalul Prahova admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Parchetul de pe lângă Înaltă Curte de Casație și Justiție – DNA Serviciul Teritorial Ploiești cu inculpatul YASAN MUHARREM și îl condamnă pe acesta la o pedeapsă de 3 ani închisoare cu suspendare condiționată a executării pedepsei pe un termen de supraveghere de 3 ani și interzicerea, pe o perioadă de 3 ani, a drepturilor: de a fi ales în autoritățile publice sau în orice alte funcții publice, de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat și dreptul de a ocupa funcția, de a exercita profesia, ori de a desfășura activitatea de natura aceleia de care s-a folosit, pentru săvârșirea infracțiunii de folosire sau prezentare cu rea credință de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete, în scopul obținerii pe nedrept de fonduri europene.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității în cadrul S.C. Servicii de Gospodărire Urbană Ploiești S.R.L. sau Administrația parcului memorial „Constantin Stere” pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare.
Obligă inculpatul la plata sumei de 200 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

DEFINITIVĂ

Acordul de recunoaștere a vinovăției și dosarul aferent au fost trimise în instanță de către Direcția Națională Anticorupție – Serviciul Teritorial Ploiești la data 17 octombrie 2014, vezi comunicat 1760/VIII/3, din 09 decembrie 2014.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 09 decembrie 2014