DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală 611 din 16.12.2014, Tribunalul Constanța a hotărât următoarele:
Admite acordul de recunoaştere a vinovăţiei încheiat de Direcţia Naţională Anticorupţie - Serviciul Teritorial Constanța cu inculpatul SUCIU IOAN și îl condamnă pe acesta la o pedeapsă de 1 an şi 3 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani și interzicerea, pe o perioadă de 1 an după executarea pedepsei principale, a drepturilor: de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice și de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat, pentru săvârșirea infracțiunilor concurente de: favorizarea infractorului și de fals material în înscrisuri oficiale.
Dispune ca inculpatul Suciu Ioan să presteze o muncă neremunerată în folosul comunităţii pe o perioadă de 60 de zile, în cadrul Direcţiei de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa sau în cadrul Căminului pentru persoane vârstnice Constanţa.
Obligă pe inculpat la plata sumei de 2.500 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ

Acordul de recunoaştere a vinovăţiei şi dosarul aferent au fost trimise în instanţă de către DNA la data 07 noiembrie 2014, vezi comunicat nr. 1702/VIII/3 din 2 decembrie 2014


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 02 decembrie 2014