DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 395/22.05.2014, Curtea de Apel Alba Iulia a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpatul BUNEA DOMȘA MATEI, fost inspector silvic în cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic și de Vânătoare Cluj-Napoca, la o pedeapsă de 3 ani şi închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de încercare de 5 ani și interzicerea pe o perioadă de 1 an după executarea pedepsei principale a drepturilor: de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice, de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat și de a ocupa o funcţie sau de a exercita o profesie ori de a desfăşura o activitate, de care s-a folosit pentru săvârşirea infracțiunii de luare de mită.
Condamnă pe inculpatul STAN VALER DANIEL, la o pedeapsă de 1 an şi 1 lună închisoare și interzicerea drepturilor: de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice și de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat, pentru săvârşirea infracțiunii de dare de mită.
Dispune confiscarea de la inculpatul Bunea Domşa Matei a sumei de 1.000 lei.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către DNA la data de 02 mai 2012, vezi comunicatul nr. 299/VIII/3 din 3 mai 2012.


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 03 mai 2012