Pagina de Internet a DNA folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței dvs. de navigare pe acest site.  Pentru mai multe detalii puteți naviga aici 
The DNA website uses cookies for enhancing your experience when browsing the website.  For more details, you may find navigate here 

Direcția Națională Anticorupție

MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL

DE PE LÂNGĂ

ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

 
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr.1093 din 27.03.2014, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia penală, a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpatul ULICI IOAN, fost director adjunct în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice (D.G.F.P.) Satu Mare, la o pedeapsă de 1 an și 10 luni închisoare cu suspendarea pedepsei pe durata unui termen de încercare de 3 ani și 10 luni, pentru săvârşirea infracțiunii de trafic de influență.
Condamnă pe inculpatul ŞTRANGO VASILE, administrator al unei societăți comerciale, la o pedeapsă de 1 an și 8 luni închisoare cu suspendarea pedepsei pe durata unui termen de încercare de 3 ani și 8 luni, pentru săvârşirea infracțiunii de cumpărare de influență.
Față de inculpata POPA MARIANA, instanța de judecată a dispus achitarea.
Dispune confiscarea de la inculpatul Ştrango Vasile a sumei de 3000 lei.
Obligă inculpații la câte 4000 lei fiecare, cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către DNA la data de 24 noiembrie 2011, vezi comunicatul nr. 770/VIII/3 din 25 noiembrie 2011.


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICEText neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 25 noiembrie 2011