Pagina de Internet a DNA folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței dvs. de navigare pe acest site.  Pentru mai multe detalii puteți naviga aici 
The DNA website uses cookies for enhancing your experience when browsing the website.  For more details, you may find navigate here 

Direcția Națională Anticorupție

MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL

DE PE LÂNGĂ

ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

 
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 25/30.01.2014, Curtea de Apel Oradea a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpatul MOȚ ION FLORIN, fost primar al comunei Zărand, jud. Arad, la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea executării sub supraveghere pe o perioadă de 7 ani, pentru săvârșirea infracțiunilor concurente de: luare de mită și spălare a banilor.
Obligă inculpatul MOȚ ION FLORIN să restituie în favoarea denunţătorului a sumelor de 5.000 lei şi a sumei de 250 euro sau echivalentul în lei al acestei sume, la cursul oficial al zilei la care se efectuează plata.

DEFINITIVĂ

Inculpatul a fost trimis în judecată de către DNA la data de 19 iulie 2013, vezi comunicat nr. 687/VIII/3 din 19 iulie 2013.


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICEText neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 19 iulie 2013