DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr.83 din 20.01.2014, Curtea de Apel Cluj a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpata IONAŞ MARIOARA, în calitate de inspector de specialitate la I.S.C. Maramureş, la o pedeapsă de 2 ani închisoare cu suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei, pe durata unui termen de încercare de 4 ani, pentru săvârșirea următoarelor infracţiuni: două infracțiuni de abuz în serviciu contra intereselor persoanelor, efectuare de operaţiuni financiare ca acte de comerţ incompatibile cu funcţia, în scopul obţinerii pentru sine de bani și fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Facem precizarea că inculpata a fost condamnată, ținându-se seama de prev. art. 3201 din C.P.P., privind judecata în cazul recunoaşterii vinovăţiei.

Dispune confiscarea de la inculpata IONAŞ MARIOARA a sumei de 26.040 lei și menţine măsura sechestrului asigurător cu privire la imobilul situat în Baia Mare, instituit în vederea asigurării recuperării sumei supuse confiscării speciale.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimise în judecată de către DNA la data de 31 octombrie 2012, vezi comunicat nr. 813VIII/3 din 5 noiembrie 2012.


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE



Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 05 noiembrie 2012