DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr.308 din 09.12.2013, Curtea de Apel Bucureşti - Secţia I Penală a hotărât următoarele:

Condamnă pe inculpatul LASZLO JOZSEF la pedeapsa de 1 an şi 6 luni închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă în formă continuată, din care deduce durata reţinerii şi arestării preventive, începând cu data de 28 ianuarie 2013 până la zi. De asemenea interzice inculpatului dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective și dreptul de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității. Obligă pe inculpatul LASZLO JOZSEF la plata sumei de 200 lei, reprezentând cheltuieli judiciare către stat.
Ceilalți 6 inculpați, respectiv LEONTE GABRIEL, director în cadrul Parlamentului României – Camera Deputaţilor COJANU CONSTANTIN, fost agent principal de poliție, POLIFRONI DIMU, GULIU GEORGE, GULIU LUMINIŢA și ȘAPERA NECULAE, fac obiectul unui dosar separat aflat în curs de judecare, în fază de apel, la Curtea de Apel Bucureşti - Secţia I Penală.

DEFINITIVĂ

Inculpații au fost trimiși în judecată de către DNA la data de 20.02.2013, vezi comunicat nr. 135/VIII/3 din 21 februarie 2013.


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE



Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 21 februarie 2013