DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 653 din 04 decembrie 2013, Curtea de Apel Târgu Mureş a hotărât următoarele:
Condamnă pe inculpatul Florea Gheorghe Ştefan, ofițer de poliție cu gradul de comisar, şef Birou Înmatriculare şi Evidenţa Vehiculelor Rutiere Mureş, la pedeapsa de 1 an şi 2 luni închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei principale aplicate, pe durata unui termen de încercare de 3 ani şi 2 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată
Condamnă pe inculpatul FILIMON ERVIN EUGEN la o pedeapsă de 10 luni închisoare cu suspendarea condiţionată a executării pedepsei principale aplicate, pe durata unui termen de încercare de 2 ani şi 10 luni pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.

Condamnă pe inculpatul FĂRCAŞ NICOLAE, reprezentant al SC ”SALUBRISERV”SA Tîrgu Mureş la o pedeapsă de 11 luni închisoare cu suspendarea condiționată a executării pedepsei, pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals în formă continuată, pe durata unui termen de încercare de 2 ani şi 11 luni.

Îl achită pe inculpatul MOLNAR ISTVAN pentru săvârşirea infracţiunii de complicitate la abuz în serviciu contra intereselor publice asimilată infracţiunilor de corupţie în formă continuată, pentru neîntrunirea elementelor constitutive ale infracţiunii.

DEFINITIVĂ

Inculpaţii au fost trimiși în judecată de către DNA Serviciul Teritorial Târgu-Mureş, la data de 21 septembrie 2009, vezi comunicat Nr. 223/VIII/3 din 21 septembrie 2009.


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE



Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 21 septembrie 2009