DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr.20 din 31.10.2013, rămasă definitivă la data de 18.11.2013, Curtea de Apel Cluj a hotărât următoarele:

Condamnă pe inculpatul Vele Alin Sebastian asociat unic şi administrator al SC Mivalis Company SRL Gilău, la pedeapsa de 3 ani închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere pe durata unui termen de încercare de 5 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală în varianta, omisiunea în tot sau în parte, a evidenţierii, în actele contabile ori în alte documente legale, a operaţiunilor comerciale efectuate sau a veniturilor realizate.
Instanța a mai interzis inculpatului, pe o durată de 2 ani, următoarele drepturi: dreptul de a fi ales în autoritățile publice sau în funcții elective publice, de a ocupa o funcție implicând exercițiul autorității de stat și dreptul de a ocupa o funcție sau de a exercita o profesie ori de a desfășura o activitate, de natura aceleia de care s-a folosit pentru săvârșirea infracțiunii.
Totodată instanța a dispus încetarea procesul penal pornit împotriva SC Mivalis Company SRL.

DEFINITIVĂ

Inculpatul a fost trimis în judecată de către DNA Serviciul Teritorial Cluj, la data de 08 aprilie 2013, vezi comunicat nr. 309/VIII/3 din 08 aprilie 2013.


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE



Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 08 aprilie 2013