DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 89 din 26 aprilie 2013, rămasă definitivă la data de 8 mai 2013, Curtea de Apel Cluj a hotărât următoarele:

Condamnarea inculpatei FLOAREA IANSON MARIANA, medic expert al asigurărilor sociale, şef serviciu Expertiză medicală şi recuperarea capacităţii de muncă din cadrul Casei de Pensii a Judeţului Cluj, la pedeapsa de 2 ani închisoare cu suspendare sub supraveghere, pe un termen de încercare de 4 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.
Instanţa a interzis inculpatei, timp de 2 ani după executarea pedepsei principale, următoarele drepturi: dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice, dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a ocupa o funcţie sau de a exercita o profesie de natura aceleia de care s-a folosit condamnatul pentru săvârşirea infracţiunii.

Dispune confiscarea specială a sumelor totale de 6.965 lei, 1.350 Euro şi 200 USD.
Obligă pe inculpată să restituie suma de 495 lei către numita (…).

DEFINITIVĂ

Inculpata a fost trimisă în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Cluj la data de 26 martie 2010 (comunicatul nr. 95/VIII/3 din 30 martie 2010).


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE



Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 30 martie 2010