DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 845 din 29 aprilie 2013, Curtea de Apel Bucureşti a hotărât următoarele:

Condamnarea inculpaţilor CHIREA NICOLAE şi DINE MIHAI REMUS, comisari în cadrul Gărzii Naţionale de Mediu – Comisariatul Regional Bucureşti – Comisariatul Judeţean Ilfov, la pedepse de câte 1 an închisoare cu suspendare condiţionată, pe un termen de încercare de 3 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de fals intelectual şi instigare la infracţiunea de fals în declaraţii.

Condamnarea inculpatei CONSTANTIN CARMEN DANIELA, administrator al SC NIC PROD TRANS 97 SRL, la pedeapsa de 1 an închisoare cu suspendare condiţionată, pe un termen de încercare de 3 ani, pentru complicitate la infracţiunea de fals intelectual şi complicitate la infracţiunea de fals în declaraţii.

Condamnarea inculpatei PĂDURARU ADRIANA, funcţionar în cadrul serviciului registratură al Administraţiei Naţionale Apele Române Sistemul de Gospodărire a Apelor Ilfov – Bucureşti (A.N.A.R. – S.G.A.), la pedeapsa de 6 luni închisoare cu suspendare condiţionată, pe un termen de încercare de 2 ani şi 6 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de fals intelectual.

Obligă pe fiecare dintre cei patru inculpaţi la plata a câte1 500 lei cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

DEFINITIVĂ

Inculpaţii au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul teritorial Bucureşti la data de 29 iunie 2010 (comunicatul nr. 255/VIII/3 din data de 30 iunie 2010).


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE



Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 30 iunie 2010