DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin sentinţa penală nr. 323 din 17 decembrie 2012, rămasă definitivă la data de 28 decembrie 2012, Curtea de Apel Timişoara a hotărât următoarele:

Condamnarea inculpatului BÎZGAN OCTAVIAN, persoană implicată în traficul cu ţigări la P.T.F. Naidăş, judeţul Caraş Severin, la pedeapsa de 2 ani închisoare cu suspendare condiţionată, pe un termen de încercare de 4 ani, pentru săvârşirea infracţiunilor de dare de mită şi aderare la un grup infracţional organizat.

Condamnarea inculpatului NICŞICI BOBAN, persoană implicată în traficul cu ţigări la P.T.F. Naidăş, judeţul Caraş Severin, la pedeapsa de 1 an şi 10 luni închisoare cu suspendare condiţionată, pe un termen de încercare de 3 ani şi 10 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de aderare la un grup infracţional organizat.

Disjunge cauza pentru 51 de inculpaţi.

DEFINITIVĂ

Inculpaţii au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie la data de 17 mai 2011( dosarul P.T.F. Naidăş) (comunicatul nr. 339/VIII/3 din 19 mai 2011). În aceeaşi cauză, au mai fost condamnaţi inculpaţii DĂGĂLIŢĂ ION şi SIMU IONUŢ SERGIU (detalii comunicat de condamnare).


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE



Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 19 mai 2011