DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 3.811 din 20 noiembrie 2012, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a menţinut decizia Curţii de Apel Târgu Mureş care a hotărât următoarele:

Condamnarea inculpatei BOCHIŞ NICOLETA, director la Direcţia Tehnică Drumuri şi Poduri Judeţene şi Investiţii din cadrul Consiliului Judeţean Mureş la momentul comiterii faptelor, la pedeapsa de 3 ani închisoare cu suspendare condiţionată, pe un termen de încercare de 5 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.
Instanţa a interzis inculpatei Bochiş Nicoleta, timp de 3 ani după executarea pedepsei principale, următoarele drepturi: dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice, de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a ocupa o funcţie sau de a exercita o profesie ori de a desfăşura o activitate de natura aceleia de care s-a folosit condamnatul pentru săvârşirea infracţiunii.

Dispune confiscarea de la inculpată a unui laptop şi a unui telefon mobil.
Obligă inculpata să plătească statului suma de 1.030 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare.

DEFINITIVĂ

Inculpata a fost trimisă în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Târgu Mureş la data de 7 decembrie 2011 (comunicat nr. 809/VIII/3 din 9 decembrie 2011).


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE



Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 09 decembrie 2011