DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin decizia penală nr. 3.131 din 4 octombrie 2012, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a menţinut decizia penală a Curţii de apel Târgu Mureş care a hotărât următoarele:

Condamnarea inculpatului TURBA ROMULUS SEBASTIAN, funcţionar public în cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Mureş, la pedeapsa de 8 luni închisoare cu suspendare condiţionată, pe un termen de încercare de 2 ani şi 8 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de fals intelectual şi uz de fals.

Condamnarea inculpatului MILĂŞAN FLORIN, persoană fără calitate specială, la pedeapsa de 3 ani închisoare în regim de detenţie pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă şi fals în înscrisuri sub semnătură privată, ambele în formă continuată.
Instanţa a interzis inculpatului Milăşan Florin, pe perioada executării pedepsei, următoarele drepturi: dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice şi dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat.

Dispune confiscarea specială de la inculpatul Milăşan Florin a sumei de 374 lei.
Obliga recurenţii intimaţi inculpaţi la plata sumei de câte 375 lei cu titlul de cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ

Inculpaţii au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Târgu Mureş la data de 6 noiembrie 2006.


BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE



Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 06 noiembrie 2006