DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ

COMUNICAT


Prin sentința penală nr. 138 din 3 aprilie 2012, rămasă definitivă la data de 17 aprilie 2012, Judecătoria Călărași a hotărât următoarele:

Condamnarea inculpatului CIULACU TRAIAN-OVIDIU-CRISTINEL, fost șef al Centrului Medical Județean Călărași din cadrul Ministerului Administrației și Internelor (cu gradul profesional de comisar șef de poliție), la pedeapsa de 2 ani închisoare cu suspendare condiționată, pe un termen de încercare de 4 ani, pentru săvârșirea următoarelor infracțiuni: abuz în serviciu contra intereselor publice, dacă funcționarul public a obținut pentru sine sau pentru altul un avantaj patrimonial sau nepatrimonial, fals intelectual, în realizarea scopului urmărit prin infracțiunea de abuz în serviciu și uz de fals, toate în formă continuată.

Obligă pe inculpat la plata sumei de 2.894,6 lei către partea civilă Casa de Asigurări de Sănătate OPSNAJ și la plata sumei de 2.702,17 lei către partea civilă Centrul Medical Județean Călărași.
Obligă inculpatul la 4.100 lei cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ

Inculpatul a fost trimis în judecată de procurorii Direcției Naționale Anticorupție la data de 7 martie 2012 (comunicatul nr. 139/VIII/3 din data de 12 martie 2012).

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.