DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ
 România - Direcţia Naţională Anticorupţie - Comunicat de presă - hotărâri definitive de condamnare

COMUNICAT

Prin decizia penală nr. 3.976 din 9 noiembrie 2011, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a menţinut decizia Curţii de Apel Bucureşti care a hotărât următoarele:

Condamnarea inculpatului CRIŞAN ALEXANDRU, administrator al unei societăţi comerciale, la pedeapsa de 3 ani închisoare în regim de detenţie pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă. Instanţa a anulat suspendarea sub supraveghere a unei pedepse pronunţate anterior şi a dispus contopirea pedepselor, astfel că inculpatul va executa 4 ani de închisoare iar pe parcursul executării pedepsei şi timp de 2 ani după executare, i-au fost interzise următoarele drepturi: dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în funcţii elective publice şi dreptul de a ocupa o funcţie implicând exerciţiul autorităţii de stat.

Condamnarea inculpatului BERNHARD FILI, cetăţean austriac, administrator al unei societăţi comerciale, la pedeapsa de 3 ani închisoare cu suspendare condiţionată, pe un termen de încercare de 5 ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.

Obligă inculpaţii la câte 200 lei cheltuieli judiciare către stat.

DEFINITIVĂ

Inculpaţii au fost trimişi în judecată de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie la data de 3 februarie 2006 (comunicatul nr. 11/VIII/3 din data de 3 februarie 2006).

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE



Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 03 februarie 2006