DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ


COMUNICAT


Prin sentința penală nr. 172 din 11.08.2023, definitivă prin neapelare la data de 12.09.2023, Tribunalul Brașov admite acordul de recunoaștere a vinovăției încheiat de Direcția Națională Anticorupție – Serviciul teritorial Brașov cu inculpatul M.D. și îl condamnă pe acesta la o pedeapsă de un an și 4 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.
Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunității pe o perioadă de 60 de zile în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector 4 București sau în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecție a Copilului Sector 1 București.
Obligă inculpatul la plata sumei de 3.900 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de stat.

DEFINITIVĂ

Acordul de recunoaștere a vinovăției și dosarul aferent au fost înaintate în instanță de către Direcția Națională Anticorupție - Serviciul teritorial Brașov în data de 01 august 2023, vezi comunicatul nr. 810/VIII/3 din data de 07 august 2023.

BIROUL DE INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE


Text neoficial, destinat mass media, care nu angajează răspunderea instanței de judecată.
Alte legături de la această informație

comunicate de presă din 07 august 2023