Pagina de Internet a DNA folosește cookies pentru îmbunătățirea experienței dvs. de navigare pe acest site.  Pentru mai multe detalii puteți naviga aici 
The DNA website uses cookies for enhancing your experience when browsing the website.  For more details, you may find navigate here 

Direcția Națională Anticorupție

MINISTERUL PUBLIC

PARCHETUL

DE PE LÂNGĂ

ÎNALTA CURTE DE CASAȚIE ȘI JUSTIȚIE

 
IMPARȚIALITATE·INTEGRITATE·EFICIENȚĂ
27 octombrie 2006
Nr. 179/VIII/3

COMUNICAT

Procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, la data de 26 octombrie 2006, a lui CHINDE FLORIN AUREL locotenent colonel din cadrul Compartimentului Resurse Umane al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţã (ISU) Satu Mare, pentru sãvârşirea infracţiunii de luare de mitã.

Din probele administrate de procurori s-a reţinut cã ofiţerul a pretins şi primit, în mai multe rânduri, suma de 1.600 euro pentru angajarea unei persoane la ISU Satu Mare. La primirea ultimei tranşe, în data de 26 octombrie 2006,  a fost prins în flagrant delict.

În cursul zilei de 27 octombrie 2006 inculpatul a fost prezentat cu propunere de arestare preventivã la Tribunalul Militar Teritorial Bucureşti.

BIROUL DE INFORMARE ŞI RELAŢII PUBLICE


Alte legături de la această informație

hotărâri definitive din 15 aprilie 2009